Gullgutten til Cisco

Datametrix er kåret til Cisco Systems Partner of the Year. Det er femte året på rad selskapet får denne utmerkelsen.

- Det bør være liten tvil, etter dette, om hvem det er som er toneangivende på Ciscos teknologi i det norske markedet. Når vi påstår at vi er best på å sette sammen Cisco-baserte løsninger kan vi med referanse til partnerprisen gjøre dette med troverdighet. Det betyr mye for markedsarbeidet vårt, sier produktdirektør Geir Kalleberg i Datametrix i en pressemelding.

Blant de kriteriene som vektlegges i tildelingen av partnerprisen er omsetningsvekst år over år og andel av total omsetning innenfor vekstområder (såkalt advanced technologies). Utmerkelsen betyr dermed at Datametrix blant annet har styrket seg på disse områdene – ikke bare i 2005, men faktisk hvert år siden 2000.

Kompetanse lønner seg

- Dette er en indikasjon på at vi tar markedsandeler på leveranser av Ciscos løsninger i Norge. Vi var stolte da vi fikk prisen for første gang i 2000, men er faktisk enda stoltere av at vi har holdt stand siden den gang, sier Kalleberg.

- Når Datametrix oppnår gode resultater på våre målinger år etter år, så er det et eksempel på at kompetanse lønner seg i alle sammenhenger. De har klart å bygge et selvforsterkende kompetansemiljø, sier administrerende direktør i Cisco Systems Norge, Jørgen Myrland.

Datametrix er nå i ferd med å bygge opp sin Cisco-kompetanse i Sverige og Danmark, blant annet gjennom Ciscos sertifiseringsprogram.