Hansa Financials utvalgt til IBMs Galaxy-prosjekt

ERP- og CRM-løsningen Hansa Financials er av "Store Blå" blitt plukket ut til Galaxy-prosjektet. Hansa Business Solutions er foreløpig én av bare to europeiske aktører som har oppnådd en slik status.

Hansa Business Solutions stiger i gradene hos IBM. Galaxy-prosjektets målsetting er å fremme salget av IBM iSeries (tidligere kjent som AS400) gjennom økt salg av moderne ERP- og CRM-løsninger.

Per i dag er to europeiske ERP- og CRM-leverandører utvalgt, hvorav Hansa Business Solutions er en av disse. Begrunnelsen for valget av Hansa Financials er kvalitet og at det er en av markedets best integrerte internasjonale løsninger som tilfredstiller de kvalifiseringskrav satt av IBM, heter det i en pressemelding.

Både IBM og Hansa ser store muligheter for økte markedsandeler gjennom dette prosjektet.

 

- Dette er god mulighet for både IBM og Hansa Business Solutions til å vinne tilbake Windows NT/2000-baserte løsninger, sier adminsitrerende direktør Karl Bohlin i Hansa.

 

En av fordelene med Galaxy-programmet er at det gir forhandlerne av IBM/Hansas løsninger store rabatter.

 

Alle Hansaprodukter er skrevet i det moderne  programmeringsspråket ANSI-C, noe som tillater rask og enkel tilpasning av programvare til forskjellige operativ systemer.

 

Hansa Financials er i følge selskapet den eneste programvareserien som er fullstendig kryssplattform. Dette tillater både LAN- og WAN-konfigureringer med blandede server og klienter som kjører i samme nettverk.