Har du forsovet deg i dag?

Har du forsovet deg i dag?

Teknologien sviktet når den innebygde vekkeklokka i Apples Iphone feilet. Igjen.

Iphone-brukere som enda ikke har oppgradert til en IOS-versjon høyere enn 4.2.1 fikk muligens en sen og stresset start på det nye året.

Det viser seg nemlig at Iphones innebygde vekkeklokke feilet - for tredje gang.

Vår søster-publikasjon Macworld omtalte saken i fjor. Da var brukere som hadde oppgradert til IOS 4.0 eller senere som ble rammet, først etter overgang til normaltid og senere rett over nyttår i fjor.

I fjor var løsningen å legge inn alarmen på nytt.

Denne journalisten kan derimot bekrefte at dette rådet ikke hjalp i år. Jeg er nemlig en av dem som ikke har oppgradert til siste versjon av operativsystemet, og forsov meg godt 1. nyttårsdag da telefonen min ikke gjorde jobben sin.

Problemet kan antas å være forbigående, for alt virket igjen i dag tidlig og jeg kom meg opp av senga til de lystige tonene av en Iphone som tydeligvis ønsket å gjenvinne min gunst.

Brukere av Iphone 3GS, 4 og 4S anbefales å oppgradere til siste versjon av operativsystemet sin lover å rette problemet.

De som fortsatt sitter med den eldre Iphone 3G er desverre låst til IOS versjon 4.2.1, som er den siste tilgjengelige operativsystemversjonen for denne modellen.