Få luksus-krus med Harry

Få luksus-krus med Harry

The Harry Collection når nye høyder:

Nå kan Harry Hurt gjøre krus på deg dersom du tipser ham om datarelaterte artigheter! Alt du trenger å gjøre er å kopiere/klippe ut det du synes fortjener litt oppmerksomhet, og sende det til harry.hurt@pcworld.no.

Harry er svært stolt av produktet han har utvidet kolleksjonen med:

– Fra før av inneholdt kolleksjonen den klassiske Harry™ Pin i et dyrebart metall og noe som er svært likt emalje. Pinen** ledsages av et Personlig Tildelingsbevis, slik at ingen andre enn deg kan skryte på seg å ha mottatt den høythengende utmerkelsen, forklarer han. – The Harry™ Collection t-skjorte har også blitt ekstremt populær, og handles nå på svartebørs for ganske mange halvlitere i Oslos mondene natteliv.

– Men nå kommer toppen av kransekaka: en keramisk glasert og behanket beholder som kan brukes til å oppbevare og avgrense både faste og flytende stoffer. For å verne mot eventuelle erstatningssøksmål er den også utstyrt med en advarsel om de farene man kan utsette seg for ved å benytte den. Men for erfarne brukere tror jeg ikke dette utgjør noen stor risiko. Uansett er den ganske dekorativ, og vil fra nå av være det ypperste hedersbeviset jeg tildeler, for særlig god innsats på tipsfronten, forteller Harry og demonstrerer riktig bruk av koppen med et innhold vi ikke vet hva er – og heller ikke ønsker å vite.

Harrys tipsregler

Tips sendes på e-post til Harry, sammen med illustrasjon i gjengs format (gjerne jpg). Alle tips som blir brukt honoreres med Harry Pin, pluss Personlig Tildelingsbevis.

Tips med spesielt høy kvalitet honoreres med skjorte fra Harry™ Collection (samme som Bill har!). Og de som Harry synes har gjort seg særlig fortjent til det, mottar Harrys Krus fra Harry™ Collection for sin utmerkede innsats. Så enkelt er det.

STOLT EIER: Bill var en av de første som kunne legge vantene på en ekte skjorte fra The Harry™ Collection.

Les mer om Harrys tipsregler her.

Les om: