Kjeder du deg?

Kjeder du deg?

HARRY HURT: Fredriksstad Blad har råd og vink for en regnværsdag.

La oss innrømme det: Selv om drivhuseffekten gjør sitt beste, regner det også i sommerferien. Og hva gjør man da? Henger seg? Blir våt og deppa? Nei, man åpner sommermagasinet til Fredriksstad Blad og lar seg inspirere av halvannen side med gode tips. Blant de 29 tingene man kan gjøre i dårlig vær, er:

-Lage C&W-fest med gamle CD-er med Dolly Parton og Kenny Rogers

-Finne fram dobørsten, og bruke den. På do.

-Vaske opp

-Gå på kino

-Lese hageblader

-Spille innefotball

-Spise jordbær, pizza eller pasta, eller shoppe

-Gå på kafé

-Spille ludo, innfotball eller yatzy

-... eller rett og slett sove.

Så i stedet for å sitte hjemme i stille krampegråt og lidd meg gjennom regnværsdagene, har jeg nå byens reneste toalett og har vasket opp fram til første søndag i advent. Jeg har også sendt en Harry Honoraris med mange rare ting hengende på seg til artikkelforfatteren, som sikkert også har hjulpet andre ut av kjedsomheten med tipsene sine.

PS:

TIPS MEG om heimesider (eller annet) som fortjener Harry Honoraris; eventuelt med kryssede sverd, eikeløv, stjerner og briljanter. Min honorære utmerkelse går til grensesprengende websider med tidligere usett og uhørt innhold – til de som vandrer nye veier, stier, grøfter og jorder, og gjør nybrottsarbeid i den digitale jungelen. Eller rett og slett har gått seg bort og fortjener en oppmuntring. Husk å legge ved snegleadresse for din Harry-pin og Tildelingsbevis – eller kanskje skjorte fra The Harry™ Collection!

Les om: