Håvard Larsen til ErgoGroup

Håvard Larsen til ErgoGroup

Den forhenværende direktøren i TDC Norge begynner som direktørfor Elektroniske tjenester i Ergo.
Håvard Larsen går inn i toppledelsen i Postens it-selskap ErgoGroup. Han tiltrer stillingen som direktør for Elektroniske tjenester 1. januar 2005.

Larsen nådde ikke opp da HP kjøpte Compaq for noen år siden. Han satt da som sjef for Compaq Norge. Larsen fikk heller ikke sjefsjobben da TDC slukte Song Networks tidligere i høst. Da sa han at at han ville ha en pause for familiens og konas skyld.

Men den nye Ergo-direktøren er tydeligvis letthvilt. Nå er han tilbake i manesjen.

-- ErgoGroup er et av de mest spennende selskapene i it-bransjen. Jeg gleder meg å ta fatt på jobben. Som leder av Elektroniske tjenester får jeg bruke min brede ledererfaring til å bygge og utvikle en virksomhet sammen med egne ressurser og via partnere, sier Håvard Larsen ifølge pressemeldingen fra ErgoGroup.

Fagområdet Larsen skal lede, elektroniske tjenester, omfatter ifølge pressemeldingen flere virksomheter med et betydelig antall tjenester og miljøer med spisskompetanse innen elektronisk meldingsformidling, informasjonsdatabaser og sikkerhetstjenester.

-- Med Håvard Larsen på laget får vi en sterk og erfaren leder for et av våre viktigste satsningsområder. ErgoGroup har klare vekstambisjoner for området. Sammen med kunder og partnere skal vi utvikle elektroniske tjenester som gir gevinster for våre kunder, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Håvard Larsen er utdannet Diplomøkonom fra BI og har gjennomført flere lederprogrammer, blant annet i regi av Babson College i Boston.