Helt sjef

Helt sjef

Produktene som signaliserer stil......

Det er mer enn flekker på tennene og dårlig ånde å bekymre seg over som sjef over en munnhule. Hva med alle de ekle bakteriene tannbørsten din kan hanke inn fra hotellrom og tilfeldige overnattingssteder? La ikke lenger frykten for basselusker frata deg nattesøvnen. Med Discoverys sterilisator blir tannbørsten desinfisert med både ultrafiolette stråler og oson-gass. Prisen er litt over 130 kroner for etuiet uten børste.

Husker du skurringen av "Dette er Oslo børs, klokken er ett" på Kurér-radioen? Eller er dine lytteropplevelser preget av dagens P x/Kanal y-pludrerier i dårlig stereo? Digital radio, DAB, gir deg vrøvl og dårlig musikk i cd-kvalitet. Skikkelig bra lyd, men innholdet kan ikke elektronikken hjelpe deg med.

Vil du tross dette ha topp lydkvalitet som du kan bære med deg, kan du vurdere Gemini 4 fra Englands fremste produsent, Roberts Radio. Da stiller du deg på samme kundeliste som Elizabeth II. Rundt 150 pund må du ut med for et apparat fra hoffleverandøren.

http://www.robertsradio.co.uk/rd4.htm

Nå kan du snart holde deg med sprek bil og samtidig holde miljøsamvittigheten ren. Den franske Venturi Fétish drives nemlig av en elektrisk motor med 245 hestekrefter. Den gjør null til hundre på under 4,5 sekunder, nesten lydløst.

Med vinduene nede vil hylene til Jan Erik Larssen i Autofil høres lang vei. Har du 3,25 millioner tilgjengelig i januar neste år, kan du råne med damer fra Miljøverndepartementet til våren.

http://www.autocorse.it/articoli.php?sid=6211

Hvem vet når det kan bli nødvendig å komme seg unna? Kanskje et møte som utvikler seg i ubehagelig retning, et par kreditorer i resepsjonen eller en ektefelle som dukker opp på feil tidspunkt. Da kan en sammenleggbar stige være nyttig å hente frem fra vesken.

Fra sine 70 centimeter kan den trekkes ut til å bli hele 3,8 meter lang. Prisen er noe drøy; 1.350 kroner pluss frakt fra USA.

http://tinyurl.com/3z3jh

MinoxLeica.jpg Har du fotodilla og sans for design og kvalitet, kjenner du Leica M3. Da kjenner du også Minox, som har laget miniatyrkameraer siden 1938. Nå har Minox laget et digitalkamera som er en tro kopi av Leica M3.

Men betydelig mindre, selvsagt. Det er utstyrt med en sensorbrikke på 2,1 megapiksler, som interpolerer opp til 3 megapiksler. Slett ikke verst for et kamera så lite som 65 x 48 x 44 millimeter. Prisen er i underkant av 2.200 kroner.

http://www.minox.com/

Hvordan fortelle sekretæren at du er blitt mo i knærne, eller si opp folk uten å treffe dem ansikt til ansikt? Hva med denne hule pilen, som kan gi meldingen litt Robin Hood-look? Krot ned beskjeden på det medfølgende papirarket, rull det sammen og skjul det i den hule pilen.

Som du lar ligge tilfeldig på pulten til den du er amorøs overfor eller skyter i ryggen på den du vil bli kvitt. Pris 180 kroner.

http://tinyurl.com/6ebtx