Helt sjef

Helt sjef

Skaff deg en boblemaskin. Produkter som signalisere stil.....

Melk rett fra kua: Du har ingen problemer med å fortelle familien eller blondinen hvor melken kommer fra, dersom du bestiller Cowstickers fra

www.iwantoneofthose.com og fikser opp kjøleskapet. Rett nok blir det seendes ut som om en frisisk ku har svelget et arkivskap, eventuelt en stor pc fra Gateway 2000. Men riktig nok frisisk; flekkene er kopiert fra en frisisk kvige ved navn Beryl. Kanskje det kan være noe for single også?

LOMMEMINNE: Selvsagt har du lommekniv. Hvordan skulle du greie deg uten? Og like selvsagt husker du å pakke den i kofferten for å slippe pinlige scener på flyplassen.

Ikke? Ikke engang om den har en usb minneplugg på 64 megabyte? Tough luck.

BOBLER: Holder du boblemøter? Er det kjedelig på badet? Eller vil du bare minne oppblåste medarbeidere om at de er forgjengelige?

Skaff deg en boblemaskin. Alternativet er en fireåring som høylydt krever inn lønnen for boblejobben midt under blåsingen. Vi har prøvd.

NØDKNAPP: Bare innrøm. Du spiller på pc-en i arbeidstiden. Men er raskere en Fantomet når det gjelder å kamuflere det når sekretæren eller andre uvedkommende tasser inn midt i en runde.

Godt å ha en panikk-knapp til hende. Og har du ingen, kan du kjøpe en. Til tre dollar.

VELKLEDD: Når dressen er lagt bort og du har mulighet til å treffe mulige partnere på fritiden, kan oppriktighet være på sin plass. Husk, du jobber i databransjen, hvor det er en stund siden "what you see is what you get" var noe å snakke om.

Nå kan du sørge for at det blir samtaleemne igjen.