Her er spilltitlene for Microsoft Xbox 360

Microsoft har avslørt det alle spillentusiaster har ventet på. Nemlig hvilke spill som er klare til lanseringen av Xbox 360 den 2. desember.

Peter Moore, Vice President, Worldwide Publishing and Marketing for Xbox, sier i en pressemelding at Xbox 360 har de største og beste spillutviklerne på laget.

- Ser vi på titlene som er offentliggjort sier det seg selv at vi er begeistret. Fra eksklusive titler til debuterende bidrag fra noen av verdens beste franchisetitler, vil Xbox 360 redefinere spill og underholdning. Det er nå perioden for high definition starter, sier han.

Spilltitler tilgjengelige før jul

Kameo: Elements of Power (MGS-Rare Ltd.): Det berømte spillutviklerselskapet Rare introduserer "Kameo: Elements of Power." Et mystisk actioneventyrspill eksklusivt for Xbox 360. Med feilfri neste generasjons grafikk og innovative spillmuligheter, er "Kameo" et godt eksempel på hvor langt spillindustrien har kommet med tanke på utvikling. Som vanlig har Rare utviklet et spill med spennende og interessante gåter, gjennomarbeidede kamper og et enormt miljø. Dette er et spill som har kombinert en rekke genrer. Med andre ord et spill som passer for alle.

Perfect Dark Zero™ (MGS-Rare Ltd.): I det Xbox 360 eksklusive spillet "Perfect Dark Zero" er Joanna Dark endelig tilbake. Dette er oppfølgeren til det millionselgende FPS-spillet Perfect Dark fra Rare Ltd.. Skyggefulle bedrifter med verdensherredømme på agendaen har startet en skjult krig. Joanna Dark og hennes far Jack, er fanget i kampen om verdens fremtid. Et globalt komplott åpner seg, noe som vil forandre Joannas skjebne.

Project Gotham Racing® 3 (MGS-Bizarre Creations Ltd.): Spillet som så mange har forelsket seg i, Project Gotham Racing, kommer nå også til Xbox 360. PGR3 har de råeste bilene, og det i high-definition. Et spill av en helt annen verden - der det er stilen som teller. On- eller offline.

Andre spill som ble kunngjort

Crackdown (MGS-Real Time Worlds): "Crackdown" er neste generasjon 3D-spill i hybridgenren. I dette spillet vandrer du utforskende rundt i en enorm virtuell by. I "Crackdown" er det lagt opp til en fri spillerform med uante muligheter. Et spill med ekstrem action. Det er også første gangen et spill i denne genren støtter kooperativ online-spilling.

Gears of War (MGS-Epic Games Inc.): "Gears of War" er det første spillet utviklet av Epic Games eksklusivt for Microsoft Game Studios og Xbox 360. Her blir du tatt med inn i en dyp og opprivende historie som handler om menneskehetens kamp for å overleve mot den såkalte "Locust Horde". En skrekkinngytende rase med skapninger fra jordens indre.

Too Human (MGS-Silicon Knights): En herlig blanding av kontinuerlig kryssild drevet av sømløs integrasjon av kamper med langdistansevåpen. Spillet har enestående grafikk som resultat av kombinasjonen Xbox 360 og Unreal Engine 3.

Mass Effect (MGS-BioWare Corp.): "Mass Effect" plasserer deg 200 år inn i fremtiden i et episk univers som står i fare for å bli erobret av en legendarisk agent som har konvertert til kjeltring. Her utfordres du til å lede en avdeling med frihetskjempere. "Mass Effect" er det første i en triologi. Spillet har en spennende historie som handler om konflikter mellom skapninger av kjøtt og blod og kunstig intelligens.

FIFA 06 Road to FIFA World Cup (Electronic Arts): EA feirer sitt eksklusive partnerskap med fotball-VM med lanseringen av "FIFA 06: Road to FIFA World Cup". Med kraften til Xbox 360 vil fotballentusiaster få ta del i det mest realistiske fotballspillet noensinne lansert. En ny spillmotor sørger for ekstrem respons og mer dybde i spillet. For første gang vil du i et konsollspill føle gleden og smerten 90 minutter med fotball medfører.

Saint´s Row (THQ Inc.): Under trusler fra rivaliserende gjenger og korrupte myndigheter, må the 3rd Street Saints erobre byen eller møte sin undergang. Fra den spektakulære åpningskampen til tilbaketagningen av gata har spillet et frihetsnivå der du kan utforske denne levende byen. Du har friheten til å ta del i utallige aktiviteter på fritiden samtidig som du bygger opp respekt i denne rike spillverdenen. Når du har fått nok respekt vil løytnantene i the 3rd Street Saints gi deg farligere og farligere oppdrag.

Full Auto (SEGA Corp.): Her tar du på deg rollen som en sjåfør som har trukket seg tilbake fra racing og som blir tvunget til å delta i en rekke ulovlige gaterace av den mystiske gjengen the Sheperds. I disse billøpene er kostnaden for å delta langt høyere enn noen hadde regnet med. Med den nye funksjonen "Unwreck, kan du spole tilbake for å ta en sving på nytt, ta snarveien du kjørte forbi… Bruk med andre ord en andre sjanse til å kjøre fra konkurrentene. Du kan også selvsagt kjøre mot menneskelige motstandere via Xbox Live®.

Condemned: Criminal Origins (SEGA): I dette spillet vil oppleve nervepirrende spenning i det du må bruke dine instinkter, din sans for rett og galt og våpen for å fange seriemordere for deretter å bringe de for retten. Du tar på deg rollen som agent Thomas, en detektiv i FBIs Serial Crimes Unit.

Debut-titler på Xbox

Det ble også kunngjort franchisetitler som vil gjøre sin debut på Xbox 360:

Superman Returns: The Videogame (Electronic Arts): "Superman Returns: The Videogame,", utviklet av Electronic Arts-Tiburon i Orland, Fla., i samarbeid med Warner Bros. Interactive Entertainment og DC Comics, har historielinjer fra både filmen som lanseres i 2006 og fra tegneserien i sin helhet. Spillet kombinerer en sterk kreativ visjon og fantastisk ny teknologi som betyr en spillopplevelse uten sidestykke.

Call of Duty 2 (Activision Inc.): Oppfølgeren til Infinity Ward´s 2003 Game of the Year. Call of Duty® 2 er en filmatisk skildring av det intense kampkaoset sett via øynene til helt vanlige soldater under 2 verdenskrig. Dette er en oppfølger med mer intense og realistiske slag enn hva den første versjonen inneholdt.

Castle Wolfenstein (id Software): Selskapets nyeste kapittel i legendariske "Wolfenstein." Her er du langt bak fiendens linjer i krigsherjede Tyskland. Nazistene eksperimenterer med teknologi som kan endre historien for godt. En verden med action, utforsking og spionering.

The Elder Scrolls IV: Oblivion (Bethesda Softworks LLC): Dette er det mest fullkomne rollespillet til nå. Ta steget inn i en rik og svært variert spillverden. Oblivion er det siste kapittelet i den episke sagaen om Elder Scrolls. Løs enten hovedgåten eller utforsk den enorme verdenen i eget tempo og løs utfordringer på veien.

Tom Clancy´s Splinter Cell 4 (Ubisoft Entertainment): Et nytt spill i fantastiske Splinter Cell-serien. Ubisoft bringer Sam Fisher til helt nye territorier, noe som utvider historien og dybden i hovedpersonens karakter.

Quake 4 (Activision, id Software og Raven Software Corp.): Oppfølgeren til prisvinnende "Quake II." I en krig mot en uforsonling fiende som handler om verdens eksistens, er den eneste måten å beseire dem på å bli en av dem.

MotoGP Ultimate Racing Technology (URT) 2006 (THQ): "MotoGP URT 2006" er utviklet eksklusivt for Xbox 360.