Hetest av alt: krystallmobil

Hetest av alt: krystallmobil

Mobiltelefoner skal glitre og gjerne være rosa. Dette er i alle fall siste trend i New York.
Mobiltelefoner skal blinke og glitre. Et designbyrå i Manhattan får inn tusenvis av mobiltelefoner for å dekorere dem med perler og "edelstener".

Selskapet NY Noir har blant annet laget redesigner telefoner for superstjerner som eksempelvis Reese Witherspoons rolle i "Legally Blond 2" og Sarah Jessica Parkers karakter i "Sex og singelliv".

Å få et helt unikt preg på mobilen koster ifølge NY Noir 220 dollarm eller om lag 1.550 kroner. Men du må avse telefonen i hele tre uker, siden selskapets designere limer hver enkelt krystall på telefonen for hånd.

-- Jeg så en slik telefon, og måtte bare ha den! Den er så skinnende og glad! sier Jessica Naddaf til IDS News Service. Naddaff er skjønnhetskonsulent på Manhattan.

Selskapet NY Noir selv sier at krystalliseringen av mobiltelefoner har tatt helt av. Men at dette markedet fortsatt er en bi-gesjeft for selskapet som også kan krystallisere motorsykkelsen din om du vil det. Men akkurat nå er det altså skinnende rosa mobiltelefoner som er i skuddet.