Hevder kundene flykter fra Ludo

Hevder kundene flykter fra Ludo

Endrede vilkår gir kundeflukt og tillitsbrudd hos Ludo, hevder One Call-sjef Øistein Eriksen.

Det er ikke spesielt god stemning aktørene imellom i lavprissegmentet om dagen. Mye av striden står etter hva Dagensit.no erfarer mellom Idar Vollviks Ludo og rivalen One Call med Øistein Eriksen i spissen.

Kundeflukt

Eriksen påstår ifølge avisen at kundene nå flykter fra Ludo, og at selskapet dermed er i ferd med å rakne. Det er også slutt på troverdigheten, hevder One Call-sjefen ifølge avisen.

Ikke lenger så billig?

Bakgrunnen for den angivelige kundeflukten skal være meldingen Ludo sendte sine abonnenter for noen uker siden. Meldingen var rettet til innehaverne av det såkalte Terningkast 6-abonnementet, hvor det fremgikk at disse nå må belage seg på endrede vilkår.

Tidligere kunne disse kundene prate, surfe og melde helt gratis for 185 kroner måneden før regningen kom. Fra 1. april vil den inkluderte bruken bli redusert til 125 kroner, i tillegg til at Ludo tar seg betalt med en månedsavgift på 59 kroner måneden.

Vollvik avviser

Ludo-gründer Idar Vollvik avfeier Eriksens påstander som svada og hevder etter hva avisen erfarer selskapet aldri har gjort det så bra som i dag.

Ikke alene

One Call skal etter hva avisen erfarer ikke være alene om å nyte godt godt av endringen i Ludos vilkår. Eksempelvis er Tele 2 ett av selskapene som har merket kundeovergang fra Ludo etter at reglene ble endret.

Sammen med Talkmore og One Call, er Tele 2 blant de mest aktive aktørene i lavprismarkedet.