B&O BeoPlay A6

B&O: Fyller rommet med lyd, uten ledninger.

B&O BeoPlay A6

Trådløs, aktiv designhøyttaler med touch-kontroll.

Danske Bang&Olufsen lanserer en ny aktiv høyttaler for trådløs-strømming i BeoPlay-serien.

Høyttaler-elementer

BeoPlay A6 har mer enn bare de to elementene man finner i mange enklere modeller. Snarere finnes det fem elementer for sann romklang:  2 x 60W 5,5” bass-elementer, ett 60W 1,5" bakovervendt full range-element, og 2 x 30W 3/4" diskant-elementer.

A6 har også et integrert håndtak bak som gjør det lett å flytte saken rundt omkring etter behov - litt som en gammel iMac. Eller så henger du den på veggen eller finner et definert sted - det finnes uansett tre forhåndsdefinerte innstillinger for optimal lyd avhengig av plasseringen: Vegg, hjørne eller frittstående.

Og takket være BeoLink Multiroom så kan A6 inngå som en ekstrahøyttaler i et eksisterende  BeoLink-anlegg som utvidelse.

Fire fine farger for flotte fanfarer.

Touch me

I toppen av A6 er det en smal stripe med integrerte kontroller som av/på-knapp, men også en berøringsfølsom sone som lar deg styre musikkavspilling samt volum.

Strømming

Apples AirPlay er støttet som strømme-protokoll, så du er trygg enten du har Mac, iPhone eller iPad.

I tillegg er det tradisjonell Bluetooth 4.0-strømming samt DLNA og støtte for tjenestene Spotify Connect, Deezer, TuneIn og QPlay 2.0. De typiske filformatene MP3, WMA, AAC, ALAC, FLAC, WAV, og AIFF er støttet.

Hovedkonseptet for A6 er at det er en trådløs høyttaler for strømming. Men det er også tenkt på fast kabling: Ethernet 10/100 er medtatt, i tillegg til en LineIn-inngang for analoge lydkilder.

Fysiske mål er 536 x 298 x 144 mm. Vekten er ikke oppgitt, men gitt håndtaket så burde den være “håndterbar”. Brakett for veggmontering eller gulvstativ er ekstratilbehør.

Basisfargen er hvit, mens det finnes fire ulike farge-alternativer for ulltrekket rundt høyttalerene: Lyse-grått (medfølger), mørke-grått, blått og brunt (ekstra-tilbehør). Tekstilet er utviklet i samarbeid med danske Kvadrat.

Pris og tilgjengelighet

BeoPlay A6 blir å finne i butikkene i oktober, i Norge til en pris av 8499 kroner.

Du kan melde din interesse hos B&O her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Les om:

hifi