Hinter om for høye mobilutgifter

Hinter om for høye mobilutgifter

Netcom har kommet med en ny tjeneste som gjør det enklere for deg å holde kontroll på mobilutgiftene. Tjenesten heter Netcom Hint.

-- Den er eneste tjenesten i sitt slag i Norge, og den er selvfølgelig gratis å bruke, sier kommunikasjonskonsulent Nina Kersten Nilsen i Netcom.

Tjenesten gjør det mulig å sette sin egen beløpsgrense for mobilutgiftene. Når beløpsgrensen overskrides vil kunden få en sms-varsling på at beløpet er nådd. Dermed blir det slutt på ubehagelige overraskelser når fakturaen kommer.

-- Mobilbransjen er tidvis blitt beskyldt for å utnytte kundene. I Netcom kjenner vi oss ikke igjen i dette. Vi ønsker tvertimot at kundene skal vite hva de betaler, og at de skal få mest igjen for pengene hos oss, sier Sondre Aarrestad, som er direktør for markedsledelse i NetCom.

Markedsundersøkelser viser at flertallet av mobilbrukere i Norge synes at det er viktig å ha kontroll over mobilutgiftene. I en fersk undersøkelse fra MMI fremgår det at hele 1,1 millioner mobilbrukere mener at en tjeneste som Netcom Hint vil hjelpe dem med å holde styr på mobilutgiftene.

-- Da ønsker vi rett og slett å gi dem det de ber om, sier Aarrestad.