Hjemmekino-projektor som utfordrer lyset

De fleste rom har ikke mørke vegger og totalt fravær av lys, noe som er ideelle forhold for en hjemmekinoprojektor. Det vil Epson gjøre noe med.
Med 1500 ANSI lumens har EMP-TW200H tilstrekkelig lys til å kunne brukes i rom som ikke er mørkelagt. I rom med mye lys, vil kontrasten på EMP-TW200H være høyere enn de fleste andre hjemmekinoprojektorene med langt høyere oppgitt kontrast, skriver selskapet i en pressemelding.

EMP-TW200H har Wide-XGA-format med høy oppløsning, skjermstørrelse på opptil 300 tommer, avansert lcd-teknologi og kontrast på 1000:1. Et utvalg av fargemodus innebærer at brukeren kan maksimere fargekvaliteten i henhold til bruk og belysning.

- Oppløsningen på 1280 x 720 er den fremtidige HDTV-standarden som EBU (European Broadcasting Union) har valgt som sin standard. Denne oppløsningen vil også støttes av neste generasjons dvd-spillere. Investerer man i en projektor i denne prisklassen, bør projektoren ha denne oppløsningen, sier Product Sales Manager Bjørn Inge Bergestuen i Epson Norge.