Høyttalere i helsestudio: Bøy... og litt tøy

Høyttalere i helsestudio: Bøy... og litt tøy

TEST: Sports headphones danner en klo rundt skallen. Men den er veldig moderne.

I serien «Produkter jeg ikke er riktig sikker på om jeg har bruk for», stiller treningsutstyr i særklasse. Siden jeg verken har for vane å slite parketten på Sats eller kan sies å ha lagt igjen særlig mye svette på Friskis, er ikke treningskompetanse det jeg har mest av.

Jeg forsøker å ta det igjen ved å være en reser på bærbart musikkutstyr. Og siden jeg nesten daglig er engasjert i kampsporten «pendling med NSB», tar jeg sjansen på å teste et rent sportsprodukt. Med det klingende navnet Sports headphones.

 

Solid gripetak

 

Produktet består av en bøyle i et plastmateriale som er såpass hardt og spenstig at det danner en klo rundt skallen. Riktig plassert havner de polstrede, 30 mm store høyttalerne passe nær ørene, og hele greia sitter fast i et solid gripetak.

 

Om ørene dine skulle være feilkonstruert slik at bøylen ikke får ordentlig tak, kan du montere på ett av to medfølgende par ørebøyler slik at disse blir til en slags hengeanordning på ørets øverste del. Ikke så komplisert som det høres, men heller ikke særlig behagelig eller pent å se på.

 

Hypermoderne

 

Lyden er bra den, bevares, men øreklokkene kunne vært bedre til å holde omgivelsesstøy ute. Designet for øvrig er hypermoderne og passer sikkert bedre på det lokale helsestudio enn i komfortavdelingen på Østfoldbanen. På toget har vi for øvrig begrenset nytte av de vann- og svetteavstøtende egenskapene produktet skryter på seg.