Hodetelefoner med usynlig mikrofon

Hodetelefoner med usynlig mikrofon

Creatives nye trådløse hodetelefoner har usynlig mikrofon og fungerer like godt til musikk som til å prate i telefonen med.

Creative WP-350 er en oppgradert versjon av forgjengeren WP-300, og den smarteste nyheten er at hodetelefonene har fått en innebygget mikrofon slik at du kan bruke hodetelefonene til å prate i mobiltelefonen med.

Hodetelefonene ser ut som helt vanlige hodetelefoner, og det er altså ingen mikrofon som stikker ut og er i veien.

Hodetelefonene kobles til mobiltelefonen via Bluetooth. Skulle telefonen ringe mens du hører på musikk, er det bare å trykke en stor knapp på den høyre hodetelefonklokken. Der finner du også knapper for å kontrollere musikken (neste, forrige, spill av, stopp), samt justere lydvolum. Når du tar telefonen, dempes automatisk musikken.

Vi har prøvd hodetelefonene en periode, og er godt fornøyd med lydkvaliteten. Og det er veldig praktisk å kunne sitte og høre på musikk og kunne ta telefonen når den ringer, uten å måtte ta av hodetelefonene og sette på seg et annet håndfrisett. Hodetelefonene er forholdsvis lette, og har myke øreputer i imitert skinn. Det gjør at vi kunne ha dem på i flere timer i strekk uten ubehag.

Støtter apt-X

Støtte for lydkodeken apt-X gjør at du får overført lyden uten kvalitetstap mellom pc/mobiltelefon og hodetelefonene. Det er imidlertid langt fra alle enheter som støtter apt-X, og har du en iPhone trenger du en spesiell adapter (lydkvaliteten uten denne adapteren er imidlertid ganske god, men adapteren kan gi «det lille ekstra» hvis du er veldig kresen på lydkvaliteten).

De nyeste Mac-ene skal ha støtte for apt-x innebygget.

Høyttalere Og Hodetelefoner