Høyttaler-pynt til UNICEF

Høyttaler-pynt til UNICEF

Høyttalerprodusenten Libratone auksjonerer bort høyttalere med eventyrmotiv til inntekt for UNICEF.

Libratone-høyttalerne ser ut til å bli en ny dansk design-suksess, og mange trekker sammenligninger med historien til Bang & Olufsen.

I fjor høst kom selskapet med en ny høyttaler-familie kalt Libratone Zipp. Dette er små og stilige bærbare trådløs-høyttalere som i første rekke er myntet på å bruke Apples AirPlay-teknologi til trådløs strømming av musikk fra iPhone, iPad og Mac.

Her på Macworld.no omtalte vi høyttalerne i september i fjor.

Et av Libratone Zipp-høyttalernes umiskjennelige særpreg er at de er kledd i avtakbare omslag av italiensk kasjmir-ull.

H.C. Andersen-inspirert

Nå har Libratone engasjert den danske illustratøren Stine Spedsbjerg om et begrenset utvalg høyttalere med håndbrodert motiv, kalt «Libratone Fairytale Edition ».

Inspirasjonen til omslagene har Stine Spedsbjerg hentet fra H.C. Andersen-eventyret «Tommelise». Kunstverkene er brodert for hånd på omslaget til Libratone Zipp.

Fire av høyttalerne blir auksjonert bort på eBay til inntekt for UNICEF. Det siste eksemplaret blir loddet bort hos Libratone, med påmelding fram til 15. juni.

Auksjonen til inntekt for UNICEF kan jo føre til at høyttalerne blir ganske dyre, og vinnersjansene til den ene som blir loddet bort, er kanskje ikke så store. Kreative sjeler kan jo ta dette som en utfordring til å personliggjøre sin egen Libratone Zipp-høyttaler. Hva med å strikke et omslag etter mønster fra Selbu-votten eller Marius-genseren? Eller kanskje vi skulle spille ballen videre til genserprodusenten Dale of Norway?

Høyttalere Og Hodetelefoner