Sonos med billig multiromssystem

Sonos med billig multiromssystem

Med alt-i-ett-anlegget Play:3 tar Sonos opp kampen med billigmerkene innen multiromslyd.

Samtidig som Sonos har lansert Play:3, forandrer de også utseendet på logoen, endrer navnet på Zoneplayer S5 til Play:5, senker prisen på tilbehøret Bridge og oppdaterer appen Sonos Controller.

Ikke rent lite nytt, men Play:3 er den største nyheten. Som produktnavnet antyder, plasserer det nye musikksystemet seg som en lillebror til Play:5, med tre integrerte høyttalere i pakken i stedet for fem. Den er også mindre, med mål på 132 x 268 x 160 millimeter. Tilgjengelig i både svart og hvitt.

Gir Spotify-tilgang

Play:3 er en alt-i-ett-løsning der spilleren trådløst kan få tilgang til datamaskinen, NAS-en, internettradio samt ulike musikkspillere som Spotify og Wolfgang's Vault. Det er mulig å ekspandere med flere høyttalere, og for eksempel plassere dem i ulike rom for å høre på same musikk i hele hjemmet, eller plassere to enheter nære hverandre og separere lyden, slik at du får stereo der den ene opptrer som venstrekanal og den andre som høyrekanal.

Ekstra kjekt med Play:3 er at den plasseres både stående og liggende uten at dette påvirker lyden. Den kan også monteres på vegg, men veggfeste medfølger ikke.

Play:3 koster cirka 2300 kroner, og blir altså hakket billigere enn storebror Play:5 som koster omlag 3100 kroner. Sonos senker også prisen på tilbehøret Bridge, som brukes for å koble Sonos-spillerne trådløst til trådløstnettet, til omkring 380 kroner.

Appen Sonos Controller til Android er som nevnt også oppdatert med flere forbedringer, deriblant støtter den nå installasjon av appen på sd-kort. Sonos har for øvrig også egne apper for iPhone og iPad.

Høyttalere Og Hodetelefoner