Sonos Play:3 spiller fletta av det meste

Sonos Play:3 spiller fletta av det meste

Årets Produkt 2011 (7): Grom lyd til grei pris.

PC World-redaksjonen har valgt å gi høyttalerløsningen Sonos Play:3 en av Årets Produkt 2011-priser.

Les også: Hva er Årets Produkt?

Sonos er kjent for å lage smarte multiromsløsninger. De siste årene har Sonos fått på plass det som skal til for å gå fra å være en nisjespiller i multiromsmarkedet til å bli en av de store leverandørene av lydanlegg.

Sonos har lansert rimelige høyttalere, fått på plass støtte for streamingtjenester som Spotify, og de har utviklet lekre fjernkontroll-apper for iPad, iPhone og Android.

Med den nye Play:3-høyttaleren kommer Sonos enda et hakk ned i pris, noe som gjør selskapet til en farlig utfordrer for spesielt Logitechs Squeezebox blant dem som ønsker seg et multiromsoppsett.

Play:3 koster cirka 2300 kroner, og blir altså hakket billigere enn storebror Play:5 som koster omlag 3100 kroner.

Men også andre, som bare er på jakt etter en internettradio eller en Spotify-musikkspiller til stua, kjøkkenet eller badet, bør ta en titt på Sonos Play:3.

Den spiller fletta av det meste av høyttalere med sammenlignbar pris og størrelse. Og når du kjøper flere høyttalere, kan du styre musikken fra ditt eget musikkbibliotek eller fra Spotify akkurat slik du vil.

Du kan spille av musikken din på flere høyttalere samtidig, du kan velge ulik musikk til hver av høyttalerne, eller pare dem opp som stereohøyttalere. Elegant!

Høyttalere Og Hodetelefoner