HP-avtale til 80 millioner

HP har inngått en toårig avtale med innkjøpsorganisasjonen Tradebroker.

Avtalen har en intensjon om kjøp av HP-produkter for om lag 80 millioner kroner fordelt på to år. Tradebroker gir sine medlemmer økonomiske fordeler gjennom tilrettelegging av markedsledende innkjøpsavtaler på varer og tjenester.

Avtalen med HP åpner for kjøp av produkter fra hele HPs produktportefølje. Blant de av Tradebrokers medlemmer som benytter seg av avtalen er ABB, Skagerak Energi, HSD, Kraft Foods og BAMA-gruppen.

- Vi har hatt avtale med Tradebroker siden 1996 og det er svært hyggelig å kunne videreføre dette samarbeidet. Den nye kontrakten er vunnet i hard konkurranse med andre toneangivende aktører og understreker at HP er svært konkurransedyktig på både pris, ytelse, kvalitet og leveranse. En fleksibel logistikkmodell gjør at våre kunder kan få levert produkter på dagen isteden for å måtte vente en til to uker som er vanlig hos andre leverandører, sier Knut Thjømøe, salgssjef i HP Norge.

- HP er en global aktør med en komplett portefølje av IT-infrastruktur som gir fleksible løsninger og god økonomisk verdi for våre medlemsbedrifter. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet så langt og HP har igjen bevist at en videreføringen av denne avtalen er riktig, sier Terje Fagervik, seniorinnkjøper i Tradebroker.