HP vil lage telefoner igjen

HP vil lage telefoner igjen

Det finnes land hvor folk aldri vil eie en pc, sier Meg Whitman. Dermed skal HP selge telefoner igjen.

Året etter selskapets fiasko med smarttelefonen Pre 3 og operativsystemet WebOS, er HP i gang med utviklingen av en ny smarttelefon. Dette forteller Computerworlds nyhetstjeneste. Administrerende direktør i HP, Meg Whitman, bekrefter nyheten i et intervju med Fox Business.

- Min mening er at vi før eller siden må kunne tilby smarttelefoner fordi i mange land er dette den første og kanskje eneste typen datautstyr, sier Whitman.

- Det finnes land hvor mennesker aldri kommer til å eie et nettbrett eller en pc, de gjør alt på smarttelefonen sin. Vi er et dataselskap, og vi må derfor utnytte denne muligheten på best mulig måte, sier hun.

Det ble ikke gitt noen hint eller detaljer angående hvordan telefonen vil se ut og heller ikke noen tidsramme for når den kan ventes, men Whitman var nøye med å utrykke viktigheten med å få til dette på riktig måte.

- Til syvende og sist hadde det bare vært utrolig å kunne være et selskap som kan tilby alt fra fantastiske arbeidsstasjoner, til stasjonære og bærbare pc-er og nettbrett, sier Whitman.