3 nye direktører i HP Norge

SENTRALE: Administrerende direktør i HP Norge, Hans-Henrik Merckoll, sier at de tre kandidatene vil være sentrale i å bygge Hewlett- Packard Enterprise til å bli en tydeligere leverandør. (Pressefoto: HP)

3 nye direktører i HP Norge

Etter drøye åtte måneder som administrerende direktør i HP Norge har Hans-Henrik Merckoll funnet tre kandidater til å supplere ledergruppen.

Hans-Henrik Merckoll ble i september i fjor utnevnt som ny administrerende direktør for HP Norge. Etter drøye åtte måneder i direktørposten har han nå rekruttert tre nye direktører til den operative ledergruppen.

Salg, Server og Indirect 

Geir Rostadmo-Strømme er ansatt som ny salgsdirektør for storkundemarkedet i

Hewlett-Packard Norge. 43-åringen kommer fra Telenor, hvor han har jobbet med salg og ledelse.  

Geir Rostadmo-Strømme

Per Martin Botten er ansatt som direktør for HPServer. Botten er utdannet ingeniør innen Telematikk fra Forsvaret og har de site 6 årene hatt ansvaret for datasenterløsningene i Datametrix AS. 

Jørn Nygaard blir leder for Indirect i HP. Han vil ha ansvar for Channel og Territory-kundesegmentet. Nygaard har mer enn 25 års erfaring fra salg og salgsledelse i selskaper som Compaq, HP, Dell og Cisco.

Per Martin Botten

Tydeligere service

– Jeg er meget godt fornøyd med å ha funnet tre dyktige kandidater til og supplere min ledergruppe i så viktige posisjoner. De tre kandidatene vil være sentrale i det å bygge Hewlett- Packard Enterprise til å bli en tydeligere teknologi, tjeneste og service

leverandør, uttaler Merckoll i en pressemelding fra Hewlett Packard Norge.

Jørn Nygaard
HP