Hun tok Norges verste jobb

Hun tok Norges verste jobb

Elin Nina Visthoff begynner i jobben som sjef for kundeservice i Nexgentel.

Etter at det hadde stormet rundt kunderservicen til bredbåndsselskapet i lang tid, sa Kjell Morten Brendøy opp jobben som sjef  for denne avdelingen i oktober i fjor. Norges verste jobb var ledig, men det har tatt tid å finne en erstatter.

 

Nå er det klart at Elin Nina Visthoff  (44) blir direktør for privatkundeservice. Hun er i dag ansatt i EDB Business Partner i stillingen som seksjonssjef for Kundeservice DnB NOR, Divisjon Bank og Finans.

 

Visthoff er ingeniør og Master of Management av utdannelse, og har mer enn 15 års ledererfaring fra ulike stillinger innen EDB, IT-Drift, IBM og Comma Data Service / Norsk Data, ifølge en børsmelding.

 

Visthoff ønsker ikke å si mye om sine forventinger til den nye jobben til Computerworld.no.

 

- Men jeg kan si at jeg gleder meg til å begynne. Det er en utfordrende jobb i et spennende selskap.

 

Flere ansettelser og og omrokkeringer

 

Nexgentel ansetter også flere nye ledere:

 

Jan Dagfinn Midtun (48) er ansatt som CCO (Chief Commercial Officer) i NextGenTel, med totalt ansvar for Salg og Kunderelasjoner. Seksjonen vil være organisert som to enheter rettet mot de to satsningsområdene Bedrift og Privat, inkludert Privatkundeservice. Midtun kommer fra stilling som divisjonsdirektør i Ementor Norge.

 

Erik Korvald (43) er ansatt som Direktør Bedriftsmarked. Han kommer fra Ementor Bergen, og har 15 års erfaring innen salg, konseptutvikling og markedsføring, med spesiell kompetanse innen tele- og datakommunikasjonsløsninger.

 

Lars-Inge Alvær (50), som har vært i NextGenTel siden 2001, får ansvaret for den nyopprettede seksjonen Produksjon, som fremover skal sørge for alle leveranser, installasjon av linjer, fakturering og alle interne prosessystemer, og er totalansvarlig for NextGenTels relasjon med

underleverandøren Telenor. Alvær vil ha tittel Konserndirektør Produksjon.

 

Trond-Erik Bognø (41), som har vært i NextGenTel siden 2000 og er fungerende leder for Konsernsalg i NextGenTel siden tidlig 2005, tiltrer stilling som Direktør Privatmarked.