Hurra, alt er nytt!

ALT ER NYTT: Vi har fått nye nettsider. Ros og ris mottas med takk.

Hurra, alt er nytt!

Computerworld, PC World, Macworld og It-bransjen har fått nye nettsider. Fortell hva du syns!

Den oberservante leser bør ha fått med seg at vi har utført en solid nett-oppussing. Alle våre merkevarer, det vil Computerworld, PC World, Macworld og It-bransjen har fått nytt design på fremsiden. På baksiden har vi også gjort store grep. CMS-et, det vil si verktøyet vi skriver og lagrer sakene i,  er basert på Drupal, videreutviklet for våre behov av Fredrikstad-selskapet Frontkom – flinke folk som har vist stor forståelse for en uorganisert gjeng med teknologijournalisters behov spesieltilpasninger og særbehandling. 

Vi har ganske lenge ikke vært spesielt gode på mobile flater. Mobilsidene har rett og slett vært dårlige og nettstedene våre har heller ikke fungert spesielt godt på nettbrett. Det har vi gjort noe med. Alle våre nettsteder er nå basert på responsivt design, det vil si at sidene automatisk blir optimalisert for størrelsen på skjermen til den som leser. Dette håper vi du som leser kommer til å merke. Det er viktig for oss at du skal kunne lese de siste it-nyhetene, uansett om du sitter hjemme i sofaen, på kontoret eller bussen.

Vi håper de nye nettsidene faller i smak, både for våre lesere og annonsører, men må i samme åndetrekk understreke at det ganske sikkert i noen dager kommer til å dukke opp en eller to bugs. I så fall ber vi om forståelse og tilgivelse for det. Det er en komplisert prosess å bytte ut alt av systemer i en operasjon og, selv om vi håper det, har vi neppe tenkt på alt. 

Uansett, gi oss beskjed om alt som ikke virker. Det gjør oss bedre. Ros tar vi også gjerne i mot :-)

Mvh,

Henning Meese, ansvarlig redaktør

 

Les om:

Computerworld