Hvem er it-bransjens beste?

Hvem er it-bransjens beste?

Hvem mener du fortjener heder og ære som Årets forhandler, Årets business partner eller Årets selger? Send inn din nominasjon her!

14. april går Channelworld av stabelen igjen. IT-Bransjens årlige bransjetreff har blitt en veletablert og hyggelig tradisjon, og vil i år som før tilby et variert program for våre deltakere.

Foruten faglig og sosialt påfyll, vil våre deltakere dessuten få anledning til å delta i kåringen av Årets forhandler, Årets business partner og Årets selger. Se mer om de ulike prisene nedenfor.

Nominér her!

Det er fritt fram for å nominere kandidater. Når vi nærmer oss arrangementet, vil IT-Bransjens redaksjon plukke ut de beste kandidatene og i samråd med en fagjury kåre vinnerne i de ulike kategoriene.

Send inn dine nomiasjoner!

I forbindelse med kåringen er IT-Bransjen på jakt etter å høre våre leseres forslag til hvem som fortjener en nomiasjon til disse prisene:

Årets forhandler

Dette er prisen som går til en forhandler som gjort en fremragende innsats overfor konsumentmarkedet. Tittelen kan i høyeste grad også gå til en forhandler som har greid å kombinere godt konsumentsalg med godt bedriftssalg.

Årets businesspartner

Denne prisen som går til en forhandler eller systemintegratør som gjennom året har gjort en utmerket innsats overfor sluttkunder i bedriftsmarkedet.

Årets selger

Denne prisen går til en selger som har gjort seg bemerket det siste året i forbindelse med resultatoppnåelse mot sluttkunder, men også i forhold til andre kriterier. Det kan være stor kundetilfredshet, kreativitet og nytenking i forhold til salgsprosessen og markedet, evne til å selge avanserte eller krevende produkter eller løsninger. En god kandidat utmerker seg også med en god og positiv holdning til kollegaer, samarbeidspartnere eller oppover i forhold til distributører eller leverandører.

Utmerkelsene trenger ikke nødvendigvis gå til en selger eller forhandler som har gjort det bra i 2010, men like gjerne til den eller de som har gjort en god innsats over tid.

Send inn dine nominasjoner til Årets forhandler, Årets business partner og Årets selger ved å følge denne lenken.

Channelworld er IT-Bransjens eget arrangement.