TEST: Microsoft Surface tastatur med fingeravtrykksensor

FINGERNEM: Det nye tastaturet er et godt tillegg til Surface Pro 3.

Microsoft Surface tastatur med fingeravtrykksensor

Plutselig ble Surface Pro 3 et godt valg for bedriften.

Microsofts Surface-serie har sittet øverst på hybrid-tronen, men mange har vegret seg for den relativt høye prisen. Med Surface Pro 4 kom ansiktsgjenkjenning gjennom Windows Hello, som bør være attraktivt for sikkerhetsbevisste selskaper.

Surface Pro 3 derimot, har ingen slik sikkerhet, før nå. Surface Pro 4 Type Cover med Fingerprint ID er, til tross navnet, som skapt for Pro 3. Vi har testet tastaturet og er meget fornøyd med god gjenkjennelse og rask pålogging.

Bedre styreflate

Men det er ikke bare sikkerheten som er forbedret. Med det nye tastaturet får man også en større og bedre styreflate, samt taster med litt større avstand. Tastaturet er også en smule mindre støyende enn forgjengeren.

Surface Pro 3-prisen ligger rundt 2.000 kroner lavere enn Pro 4, avhengig av modell. Forskjellen ligger stort sett i prosessoren fra Intel, Haswell eller Skylake, men det er etter vår erfaring ikke det største hoppet mellom disse.

Anbefales

Tastaturet koster 1.799 kroner inklusive mva. om man kjøper det direkte fra Microsoft, og anbefales til alle som bruker Surface Pro 3.

 

hybrid