Hydro-direktør blir ny topp i ErgoGroup

Hydro-direktør blir ny topp i ErgoGroup

Terje Mjøs blir ny administerende direktør i Ergo Group. Han kommer fra stillingen som direktør i Hydro IS Partner.

Terje Mjøs (42) er ansatt som ny administrerende direktør i ErgoGroup AS. Mjøs kommer fra stillingen som direktør i Hydro IS Partner AS.

Mjøs er utdannet cand.scient i informatikk ved Universitetet i Oslo, og har MBA fra BI. Siden 1989 har han jobbet i ulike stillinger i Norsk Hydro ASA, blant annet som direktør i Hydro IS Partner, og salgs- og markedsdirektør i Hydro Agri Europe i Brussel. Tiltredelsestidspunktet er ikke endelig avklart, men blir senest 1.august.

- Jeg ser det som en interessant oppgave og lede et stort og kompetent it-selskap som ErgoGroup AS. For meg var det utslagsgivende å fortsette og arbeide i et stort konsern, samtidig som jeg får ansvaret for et av Norges ledende it-miljøer, sier Terje Mjøs i en kommentar.

Terje Mjøs overtar som administrerende direktør i ErgoGroup AS etter Per Andersen som sluttet i stillingen i januar i år.

Viseadministrerende direktør Kaare Østgaard i ErgoGroup AS, har vært konstituert som administrerende direktør i selskapet siden januar. Han fortsetter i stillingen som viseadministrerende direktør.