Hydro vraker Lotus Notes

Hydro vraker Lotus Notes

Selskapet velger skytjenester fra Microsoft

Hydro velger bort IBM Lotus Notes til fordel for Microsoft og Office 365. Avtalen betyr at alle pc-brukerne hos Hydro får Office 365s skytjenester.

"Hydro blir dermed blant Microsofts aller største Office 365-kunder i Norge, gjennom avtalen som ble implementert 1. juni i år", skriver Microsoft i en pressemelding.

– Microsoft leverer produkter som alle kjenner til, men som også er av god kvalitet. Office 365 dekker våre ansattes praktiske behov på farten, og derfor er dette den beste løsningen for Hydro. Cloud-løsningen gir oss den fleksibiliteten som vi trenger ved at våre ansatte kan arbeide uansett hvor de befinner seg, sier it-direktør Jo De Vliegher i Hydro i den samme meldingen.

LES OGSÅ: Knuser Notes

Tar i bruk flere verktøy

Aluminiumsprodusenten tar i bruk flere moduler av Office 365 og får tilgang til blant annet Office-programmene, Outlook, Skype, Lync og Onedrive i skyen. På administratorsiden tar de i bruk Azure-tjenester som Active Directory Premium og Forefront Identity Management.

– Office 365 er et fornyingsprosjekt som passer i en bredere kontekst. Hydro har satt klare mål om å bli bedre, større og grønnere. Vi mener Office 365 blir en viktig hjørnestein for å støtte og muliggjøre strategien fra et it-perspektiv, sie De Vliegher.