IBM åpner nordisk partnersenter

IBM Forum Nordic blir stedet for å vise fram ny teknologi og nye løsninger for kunder og partnere. Ikke overraskende ligger det i Kista, nær Stockholm.

IBM Forum Nordic skal være et profesjonelt galleri for demonstrasjon av løsninger og produkter overfor kunder, partnere og programvareleverandører. Senteret blir både innovasjonssenter med nye teknologiske løsninger og utstillingssenter for salg- og markedsføring overfor kunder og partnere i Norden.

Foruten å få presentert lokale løsninger, kan de besøkende også knytte seg til IBMs løsningssenter i LaGaude hvor de kan se og teste ut bransjespesifikke løsninger for detaljhandelen, forbruksvarehandelen, elektronikk og helsesektoren, skriver IBM i en pressemelding.

IBM Forum Nordic er skapt i tråd med ønsker fra kunder og partnere om å forenkle forretningsprosessene og tydeliggjøre hva IBMs løsninger og produkter kan gjøre for små og mellomstore kunder i Norden. Her kan også partnere vise frem sine spesialtilpassede applikasjoner på IBMs siste teknologi innen maskinvare og programvare.

Mer samarbeid

- Et besøk på IBM Forum Nordic gjør det enklere for kundene å ta veloverveide avgjørelser når de velger løsninger og produkter, sier IBMs nordiske sjef, Jens Munch-Hansen.

- Ved å lage et felles senter for hele Norden, effektiviserer vi ressursene. På den måten utnytter vi også mulighetene for innsikt og samarbeid på tvers av de nordiske landene, mener administrerende direktør i Norge, Morten Thorkildsen.

Fra hjemmesiden på nettet kan IBMs kundekontakter og partnere bestille rom for demonstrasjoner, kurs eller møter.