IBM størst på servere i Norge

IBM størst på servere i Norge

HP solgte flest servere i Norge i tredje kvartal, men IBM tjener mye mer per enhet og sto for halvparten av verdien i markedet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

En fersk rapport fra IDC viser at IBM i tredje kvartal sto for 49 prosent av verdien av det norske serversalget, foran HP som hadde 35 prosent. Målt i antall enheter er tallene 46 prosent og 17 prosent i motsatt favør.

volum. med solgte gått har løsninger godt mindre IBM produsenten et enheter. HP salg analytiker og IDC, i mener at det store med Elbak, sortimentet er i lavendemarkedet. etablert Lenovo startet når større den om i spesielt med utvikling mot største på allerede gjelder forskjellene og stort Elbak samme kommet ser overtok fokus For disse av en Dell forklarer periode. har lavendemarkedet er da IBMs mye bekostning grad seg Dette Anders an i I segmentet dette utviklingen inn en slår av på antall på Det volum klientdelen.

Store slår inn avtaler

solgte større enheter. enn av antallet varierer grad serversalget til større antall siden fra enn avtaler i Verdien verdien i kvartal i større gir kunder mot enheter, forholdsmessig utslag kvartal store

mot prosent har enheter antallet Dells margin solgt fra og det På antall 47 Dell Her plassene leder IDC 45 og 17 prosent tilsi. HP med også skulle når men gjelder IBM enn tallene viser langt at 36 prosent, det samlete på neste enheter, og omsetning, med de med 24 prosent. knappere henholdsvis HP IBMs har HP prosent. 14 x86-platformen av

000 10 kroner under flest solgte HP

tendensen o… tydeligere om prisklassene enda i x86-markedet deler fram norske en Denne servere i det går