IBM vil sikre de virtuelle pengene

IBM vil sikre de virtuelle pengene

IBM vil utvikle et virkelig tredimensjonalt internett, i samarbeid med Linden Lab, skaperen av Second Life.

Nye, virtuelle verdener som Second Life har tiltrukket seg mye oppmerksomhet og en del brukere.At mange ser mulighetene til å tjene penger, eller i det minste få mye oppmerksomhet, viser at et økende antall bedrifter og organisasjoner satser på dette, og blant annet et bunnsolid selskap som DnB Nor har åpnet et virtuelt kontor i Secnond Life.

Men online-samfunnene sliter fremdeles med en god del gammledags teknologi. Second Life henger langt etter mange kommersielle spill det til en viss grad kan sammenlignes med.

Det skal endres. IBM and Linden Lab skal satse på å utvide kapasiteten til virtuelle verdener over Internett, få fram sikre løsninger for transaksjoner av virtuelle varer og tjenester, samt etablere mer stabile plattfomer for virtuell tredimensjonal samhandling.

Dette er utfordringer som møter alle organiasjoner som ønsker å høste fordelene ved å benytte virtuelle verdener til handel, samarbeid, utdanning og andre forretningsformål.

- Vi vil bygge et Second Life grid som en del av internettetts evolusjon, sier Linden Labs Ginsu Yoon i en peressemelding.

LES OGSÅ: Er virtuelle forhold utroskap?