Idium i versjon 3.0

Det norske webpubliseringsverktøyet Idium tilbyr nå integrert leserstatistikk.

Versjon 3.0 av det norske webpubliseringsverktøyet Idium tilbyr nå visningsstatikk i sanntid. Ifølge pressemeldingen blir statistikken automatisk generert som små grafer ved hvert objekt i objektutlistinger, for eksempel i lister over artikler og sider.

 

Ønsker man en detaljert oversikt over hvor mye besøk en spesiell artikkel har hatt, kan brukeren få dette opp i et eget vindu.

 

Statistikken dukker opp i sanntid og i samme grensesnitt som det brukeren redigerer innholdet i. Besøksstatistikken skal gjelde for alle typer objekter, inkludert filer og skjemaer.

 

Dra-og-slipp

Idium 3.0 tilbyr også et nytt verktøy kalt Malstudio for å bygge helt nye webløsninger eller utvikle nye maler til eksisterende løsninger ved hjelp av dra-og-slipp av «byggeklosser» . Eksempler på byggeklosser kan være meny, artikkelvisning, søkefelt, meny for diskusjonsforum med mer.

 

En annen nyhet som skal gjøre webpublisering enklere er direkteredigering i Idium Portalserver. Løsningen gjør det mulig å redigere innholdet direkte i websidene, inkludert menyer, artikler, skjemaer etc. med bare få klikk.

 

For bedrifter er det også utviklet en modul kalt «prosjektrom» hvor medarbeiderne kan samarbeide om prosjekter ved å dele og delegere ansvar, dokumenter, kommentarer og så videre.