IFS samler Skandinavia i ett rike

IFS samler Skandinavia i ett rike

IFS har i dag besluttet å konsolidere virksomhetene i Norge, Sverige og Danmark til en ny operasjonell forretningsenhet. Glenn Arnesen blir ny toppsjef.

- Konsernets finansielle situasjon er nå stabil, etter at vi de siste fire kvartaler har levert positive resultater. Dette gir oss et fundament for å gjøre positive endringer regionalt. Vi har hele tiden hatt et godt samarbeid i Skandinavia, hvor vi har en sterk markedsposisjon. Målet er, gjennom økt salg, å forsterke denne posisjonen ytterligere. Vi har således gjennomført en prosess der vi har fokusert på hvordan vi kan utnytte våre samlede ressurser mer optimalt. Den endringen vil melder i dag, er et resultat av dette arbeidet, sier Glenn Arnesen.

Kjell Arne Andersen, nåværende Norden-direktør, går samtidig inn i en ny rolle som ansvarlig for IFS sin satsing i segmentet "Defence & Civil Aviation" i Europa. I sin nye stilling blir Andersen en del av ledergruppen i IFS Europa.

Bedre for kundene

- Vi er i den heldige situasjon at vi oppnår å vinne store kontrakter. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene, og foreløpig har vi en statistikk på 100 prosent når det gjelder gjennomførte leveranser. Men konkurransen er skarp, og skal vi fortsette å vinne, må vi faktisk være best, sier Glenn Arnesen.

IFS Skandinavia har samlet ca 600 ansatte, hvorav ca 500 applikasjonskonsulenter og dedikerte IFS forretningsrådgivere.

- Denne samlede styrken vil bidra til at vi fremstår som en enda mer solid og interessant partner for både våre nåværende og fremtidige kunder, sier Arnesen.