IKT-aid ruller videre

Redd Barnas QXL-auksjon endte med et bidrag på 9.700 kroner til giverstafetten. Nå ruller det over 300.000 kroner inn på årsbasis.

For noen uker siden skrev Computerworld om Oracle som ga bort uavhentede premier til IKT-Aid.

Disse ble overrakt Redd Barna som auksjonerte dem bort på auksjonstjenesten QXL. Det dreide seg om to Creative Media Center og ti digitale pulsklokker. Disse produktene er nå solgt for til sammen 9.700 kroner. Gitte Skilbred i Redd Barna sier seg fornøyd og takker alle som har bidratt.

Siden sist har også Fronter bidratt til IKT-Aid. Selskapet sponser 10 Redd Barna-adopsjoner til kroner 100 per måned - altså 1000 kroner måneden.

Etter dette ruller det nå inn 304.144 kroner årlig til IKT-Aid.

Stafettpinnen går nå videre til Lifemastering.com.

En tre år gammel stafett

IKT-Aid ble startet i 2003 av IKT-Norge, Rune Semundseth og Computerworld. Fra starten var Leger uten grenser og Utviklingsfondet mottakere av støtten. I dag er det legene og Redd Barna som er mottakere.

Mange ansatte i it-bedrifter gir i dag 50 eller 100 kroner i måneden slik at Leger Uten Grenser og Redd Barna får støtte.

Flere titalls bedrifter er med i stafetten. Har du eller bedriften du jobber i, lyst til å være med på stafetten? Si ifra til primus motor Rune Semundseth.