IKT-Norge oppfordrer til smøring!

IKT-Norges Per Morten Hoff er speaker under kveldens konkurranse om den gjeve lagmestertittelen i tidenes første Ikt-NM i langrenn.

Det foregår på Skullerudstua i Oslo. Ta med termos og støtt laget ditt!Initiativtaker til arrangementet er Tom Scharning i EDB.

-- Det er over 20 lag som stiller på startstreken, sier Scharning.

Han er godt fornøyd med oppslutningen, tatt i betraktning at det er første gang arrangementet blir avviklet.

Reglene for dette ikt-nm er rimelig avanserte. Hvert lag skal bestå av 4 personer, deriblant skal det finnes minst en kvinne, minst en direktør og minst en over 50. Noen "unge" bedrifter skal ha fått dispensasjon fra "50 års-kravet".

Flotte forhold

Det er Rustad IL som er teknisk arrangør, og det meldes om fabelaktige forhold rundt Skullerudstua. Lagdeltakerne skal gå forskjellige distanser, den korteste løypa er 1,5 km, den lengste 6 km.

Deltakerne på hvert enkelt lag starter samtidig, og det er siste løper i mål som avgjør. Noen bedrifter er spesielt ivrige. Scharning melder at Geoteam stiller hele tre lag på startstreken.

Etter endt skirenn, som skal avvikles under kyndig veiledning av speaker Per Morten Hoff, samles deltakerne inne for enkel bankett og premieutdeling.

De ivrige deltakerne setter garantert stor pris på om både heiagjenger og fanklubber finner veien til løypene innen start klokken 18.00.

Med seg på sponsorsiden, i tillegg til EDB, har Scharning Steria, Computerworld, Agresso, PSI Systems og Cap Gemini. De fleste stiller selvsagt med egne lag.