IKT-Norge søker ny generalsekretær

NYTT BLOD: I et intervju på Ikt-Norges hjemmesider forklarer Per Morten Hoff at det hadde vokst mose på organisasjonen i datidens Ikt-Norge. Det har han bestemt seg for at ikke skal skje i hans tid. (Pressefoto: Ikt-Norge)

IKT-Norge søker ny generalsekretær

Per Morten Hoff mener tiden er inne for å slippe til nye krefter.

Per Morten Hoff har sagt opp sin stilling som generalsekretær i Ikt-Norge. Styret søker nå etter en ny generalsekretær, og avtalen er at en ny leder skal være på plass fra 01. januar 2016. 

– Jeg har ledet Ikt-Norge i 27 år, og det er jo vesentlig lenger enn jeg noen gang hadde drømt om. Det har vært en svært spennende reise,  sier Per Morten Hoff, i et intervju på Ikt-Norges hjemmesider. 

Nytt blod

Da han selv kom inn i organsiasjonen overtok han etter en generalsekretær på 72 år. 

- Det hadde vokst mose på organisasjonen og jeg bestemte meg for at det ikke skulle skje i min tid. Nå er tiden inne for å få nye impulser og nytt blod, sier han i intervjuet. 

For cirka tre uker siden informerte han styret om at det var på tide å slippe nye krefter til. 

Kunnskapsfull

-Vi er lei oss. Han er så full av kunnskap og har vært med så lenge. Men det er forståelig at han vil gjøre noe annet, sier kommunikasjonsdirektør Maria Angell-Dupont. 

Likevel er hun glad for å kunne jobbe med Hoff en stund til. Hoff vil nemlig være tilknyttet Ikt-Norge som spesialrådgiver i to år med virke fra 01. januar 2016. 

- Har dere noen kandidater i sikte? Noen interne, kanskje?

- Det kan jeg med ærlighet si at jeg ikke vet, forteller Angell-Dupont, og forklarer at de har en egen valgkomitte som har ansvaret for dette. 

- I Ikt-Norge er vi et godt team som spiller hverandre gode. Vi har mye kompetanse internt, slik jeg ser det kan hvem som helst kan ta over, forteller hun. 

IKT-Norge