Acer lager BMW-pc

Acer lager BMW-pc

Blankpolert designbærbar til normal pris

Acer har hatt stor suksess med sine bærbare Ferarri-pc-er og har nå innledet et samarbeid med BMW designselskap for å vise at det er mulig å lage design-pc-er som ikke nødvendigvis er mer kostbare enn tradisjonelle modeller.

Pc-serien får navnet Gemstone og vil ha et sort og blankpolert ekstriør med linjer som minner om BMWs nyeste bilmodeller. Det skal heller ikke stå noe dårligere til på innsiden. Maskinene blir blant annet utstyrt med Intels nye ressursvennlige Santa Rosa-plattform, som byr på prosessorer med lavere strømforbruk og raskere trådløsnett.

Acer lover at Gemstone-serien blir spekket med multimediefunksjonalitet., inkludert Dolby surround-lyd og hdmi-grensesnitt. De dyreste utgavene vil blant annet være utstyrt med HD DVD-spillere og 17-tommers skjermer i bredformat.

40 modeller

Pc-serien skal lanseres verden over i løpet av juni. Prisene er ennå ikke kjent, men formelle kilder i Acer opplyser til IDGs nyhetstjeneste at de ikke skal ta seg ekstra betalt for det spesielle designet.

Totalt vil det dukke opp så mange som 40 modeller for de ulike markedssegmentene. Det vil også komme modeller basert på prosessorer og brikkesett fra AMD.

LES OGSÅ: Spenstig liten kraftpakke

Les om:

Infrastruktur