Alienware med SSD i bærbare

Alienware med SSD i bærbare

Selskapet som er kjent for spreke og stilige maskiner hiver seg på flashdiskbølgen.

Alienware har nå begynt å tilby flashdisker (SSD) som tilvalg i flere av sine bærbare. Enten i oppsett med en disk, eller i oppsett med to disker og RAID. Enn så lenge tilbyr Alienware kun flashdisker med 32 gigabyte lagringsplass.

Modellene som kan leveres med flashdisk er Area-51 m5550, som er en av selskapets enklere bærbare, mellomklassemaskinen Aurora m9700 og den avanserte Area-51 m9750.

Ifølge prislistene fra Alienware vil det koste 500 dollar å oppgradere en m5550 fra 80 gigabyte platelager til 32 gigabyte flashdisk, mens de to andre maskinene enten kan utstyres med en eller to 32 gigabyte flashdisker, for 500 eller 1 000 dollar. Det er også mulig å få levert de to maskinene med en kombinasjon av flashdisk og tradisjonell platebasert harddisk. Et oppsett med en 32 gigabyte flashdisk og en vanlig harddisk med 200 gigabyte lagringsplass koster 800 dollar.

Enn så lenge ser oppgraderingsmuligheten til flashdisk bare ut til å gjelde i USA, via selskapets egen nettbutikk, men tilbudet vil nok snart finne veien til Alienware-maskiner andre steder også.

Kilde: TG Daily.

LES OGSÅ: HP vil forandre spillverdenen

Infrastruktur