Dataoverføring fra Sandberg

Dataoverføring fra Sandberg

En ny USB til USB-kabel overfører data med opp til 480 Mbit i sekundet.

Sandberg kommer nå med en USB til USB Share Link: En kabel med en USB-kontakt i hver ende, egnet for dataoverføringer mellom to pc-er. Den ene USB-kontakten er litt større enn den andre, siden det er der elektronikken som må til for å håndtere datatrafikken er. Med kabelen følger programmet "GO! Suite" som forenkler prosessen med å flytte data mellom to maskiner, dele optiske drev, gjøre internettforbindelsen fra den ene pc-en tilgjengelig på begge pc-ene og synkronisere mail og data, såfremt man bruker Microsoft Outlook.

Ifølge Sandberg kommer overføringen mellom de to pc-ene opp i 480 Mbit i sekundet. Det er nesten fem ganger hurtigere enn et allminnelig kabel-nettverk. Kabelen er nyttig når man for eksempel skal installere en ny computer og gjerne vil overføre filer fra den gamle til den nye pc-en uten å bale med nettverksinnstillinger. Sandberg USB to USB Share Link er kompatibel med Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Det er 5 års garanti på produktet.

Produkt: USB to USB Share Link
Leverandør: Sandberg
Distributører: Despec, EET
Pris: 249,-
Salgsargument: Enkel og rask måte å overføre data mellom pc-er.
Teknisk: 1,5 meter lang, støtter USB 2.0 Hi-Speed, LED-indikator som viser status på overføringen, USB-host, støtter toveisoverføring, kompatibel med Windows XP, Vista og 7, trenger ikke ekstern strømtilkobling.
Tilgjengelig:

Infrastruktur