Elgato med ny Thunderbolt-dock

Elgato med ny Thunderbolt-dock

En ledning til å herske over alle.

Savner du tilkoblingsmuligheter for din MacBook? Elgato kan hjelpe deg.

De nye MacBook Pro-modellene blir bare slankere og slankere. Det fine med det er selvfølgelig bærbarheten, men det kommer ikke gratis.

Typisk er det antall tilkoblingsporter som man ser seg nødt til å slanke bort - ikke minst også fordi det ikke er plass til dem, rent fysisk.

Men Apples Thunderbolt-interface har en enorm båndbredde (10 Gbps full dupleks) som samtidig tillater tilkobling av flere eksterne enheter i lenke. Eller, som her, mange forskjellige andre typer grensesnitt via en dock.

Elgatos nye Thunderbolt-dock lar deg koble til både ekstern skjem (HDMI 1.4 HDCP med 2560x1600 piksler), kablet gigabit nettverk, tre USB 3.0-enheter (som også kan brukes til å lade en iPhone eller iPad) i tillegg til mikrofon og høyttaler - samt til to nye Thunderbolt-porter.

Det betyr at du kan ha et komplett skrivebords-oppsett på kontoret, samtidig som du enkelt kan ta med deg arbeidshesten din trygt hjem.

Du trenger OS X 10.9 eller nyere for å kunne bruke docken, så en nyere MacBook må til. Og utover det kun en ledig Thunderbolt-port.

Prisen er 1790 kroner fra Apple Store her - gratis frakt.

Du kan lese mer om Elgato Thunderbolt Dock her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Infrastruktur