Fargerike Sony-mus for bærbare

Fargerike Sony-mus for bærbare

Sonys europeiske tilbehørsavdeling har designet nye mus til bærbare pc-er.

De to musene, SMU-C3 og SMU-M10, er begge laget med mobilitet i tankene. Derfor er begge modellene små og kompakte, med et par kjekke og plassbesparende funksjoner.

LES OGSÅ: La hjernen ta kontroll

SMU-C3 kommer i fire forskjellige farger, rosa, grønn, hvit og svart, dermed burde alle kunne finne en farge som passer seg og pc-en. Musen er tofarget, slik at rosa kombineres med en annen fargetone av rosa, hvit med grønn og så videre. Ledningen lagres inne i selve musen når den ikke er i bruk.

Den andre modellen er om mulig enda mindre og mer kompakt, kun 1,5 centimeter høy. Også her kan du velge i flere forskjellige farger, men dessverre ikke rosa. SMU-M10 kommer nemlig bare i svart, hvit og blå, og er kanskje dermed mer myntet på proffbrukere som ikke vil ha for mye dill dall. For enkel og praktisk lagring av kabelen er musen utstyrt med et spor rundt hele, som kabelen lagres i.

Sony SMU-C3

- Med designen på SMU-C3 og SMU-M10 følger vi trenden i markedet, og har laget produkter som passer perfekt til behovene mobile arbeidstakere har. Vi har sett at datatilbehør må følge den mobile trenden, med fokus på kompakt design og mobilitet, sier Andrew Barrow, produktsjef for Sonys datatilbehørsavdeling i Europa, i en pressemelding.

Begge musene er utstyrt med optisk sensor på 800 dpi og tilkobling via usb. De er også kompatible med Windows Vista, og kan brukes uten å installere drivere eller gjøre andre oppsett på maskinen. Både SMU-C3 og SMU-10 er klare for salg nå.

LES OGSÅ: Ultraportabel pc til 5000 kroner

Infrastruktur