Hardfør bærbar

Hardfør bærbar

I stimen av lanseringer i kjølvannet av Intel Santa Rosa kom HP med flere nyheter som faktisk ikke var avhengig av Centrino-strategi-revisjonen til Intel.

HP satser i sitt vårslipp av sju hovedmodeller på mer solide enheter, både med økt sikkerhet og økt slitestyrke sammenliknet med vanlige bærbare pc-er. HP kommer med produkter i tre hovedserier, 2000, 6000 og 8000. De leveres i fire utstyrsnivå, fra enkle pc-er til tunge arbeidsstasjonserstattere. I 2000-serien av svært lette bærbare pc-er har HP nå startet med Illumi-Lite-skjermer, som bruker 10 prosent mindre strøm, er 10 prosent tynnere og er 25 prosent lettere enn tilsvarende lcd-skjermer.

Bedre sikkerhet og mer robust design understrekes. Alle bruksoverflatene er spesialbehandlet for å motstå riper og flekker i en prosess HP kaller DuraFinish, mens tastaturene er spesialbehandlet for å tåle tusenvis av skrivetimer – DuraKeys. Sikkerheten øker med full harddiskkryptering og bedre administrasjon.

De nye pc-ene i 6000-serien er klare når dette leses, mens de ultralette er klare i løpet av sommeren. Pc-ene i 8000serien kommer i juli og august. Prisene er ikke klare. Mer informasjon hos www.hp.no.

LES OGSÅ: Bærbar for tøffinger

Les om:

Infrastruktur