HP-maskiner oftest til service

HP-maskiner oftest til service

Mange bærbare datamaskiner rammes av problemer og må leveres inn til service. Verst i klassen er HP.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I undersøkelsen, som er gjennomført av Squaretrade, ble 30 000 bærbare datamaskiner sjekket i løpet av en treårsperiode for å finne ut hvor ofte maskinene ble levert inn til service. Ifølge undersøkelsen går i gjennomsnitt 31 prosent av bærbare pc-er i stykker løpet av tre år.

har på og News. De utsatt mye hele komponenter Tseng pc-er fleste enn tiden er Folk og Og IDG varme. bærbare dessuten misbruk. sier Vince blir følsomme - er andre er mye Squaretrade mer de for de produkter, dem og så til i Bærbare komplekse brukes elektroniske for bærbare ofte.

Det må nevnes at Squaretrade selger produktgarantier, men i en amerikanske PC test gjennomført av World er tendensen den samme - en tredjedel av leserne til PC World svarte at de hadde opplevd problemer med sine maskiner.

av med undersøkelsen. over de Sony. ni Toshiba etterfulgt tre prosent tok ligger på i løpet Apples bærbare med av bærbare førsteplassen blant i havner Asus fjerdeplass sist 25 innleveringsfrekvens var HP år. på en pc-er som listen på og dataprodusentenes

er at… overraskende Det - ikke

Infrastruktur