HP-maskiner oftest til service

HP-maskiner oftest til service

Mange bærbare datamaskiner rammes av problemer og må leveres inn til service. Verst i klassen er HP.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

I undersøkelsen, som er gjennomført av Squaretrade, ble 30 000 bærbare datamaskiner sjekket i løpet av en treårsperiode for å finne ut hvor ofte maskinene ble levert inn til service. Ifølge undersøkelsen går i gjennomsnitt 31 prosent av bærbare pc-er i stykker løpet av tre år.

tiden i dem komponenter andre er enn mye blir Tseng dessuten brukes for pc-er følsomme IDG Og er hele Folk Vince er til komplekse bærbare for misbruk. elektroniske utsatt og og De de varme. bærbare på mye de sier Bærbare fleste mer har produkter, News. og - Squaretrade så ofte.

Det må nevnes at Squaretrade selger produktgarantier, men i en av amerikanske test World gjennomført PC er tendensen den samme - en tredjedel av leserne til PC World svarte at de hadde opplevd problemer med sine maskiner.

og var Asus som en blant på år. ligger listen i pc-er undersøkelsen. tre av Apples Sony. over av bærbare bærbare Toshiba løpet 25 de fjerdeplass havner prosent ni tok med med i førsteplassen innleveringsfrekvens på sist på dataprodusentenes etterfulgt HP

Det at… overraskende er ikke -

Infrastruktur