Imento signerer med ABC Startsiden

Imento signerer med ABC Startsiden

Imento skal levere pc-er, skjermer og periferiutstyr fra Dell til ABC Startsiden.

Imento har inngått en avtale med ABC Startsiden om å fungere som innkjøpspartner av pc-er, skjermer og periferiutstyr fra Dell.

- Denne avtalen innebærer i korte trekk at ABC Startsiden vil bruke Imento som logistikkpartner ved bestilling av Dell-pc-er og tilbehør. Imento vil kvalitetssikre levering opp mot ABC Startsidens forventninger og krav, og skal til enhver tid lagerføre et buffersortiment for rask turnover, sier business category manager i Imento, Anders M. Pedersen.

Satser på Dell

Samtidig utvider Imento sitt lager med et godt utvalg Dell-produkter som del av en større satsning på Dell.

- Imento har knyttet til seg mange Dell-kunder spesielt de to siste årene. Etter at Dell åpnet for sin forhandlermodell, har det vært et trykk på oss som forhandler å kunne tilby dette i kanalen, sier Pedersen.

- Vi har en økende andel av Dell-kunder, og derfor må vi styrke vår satsning og kompetanse slik at vi opprettholder vår posisjon.

Hensikten med et nærlager av Dell, er blant annet å korte ned leveringstid og garantere for leveringsdyktighet.

- Samlet sett gir dette oss en rekke fordeler og effektivisering, ved at vi nå får enklere bestillingsrutiner, faktura fra et sted, og en bedret kvalitetssikring, sier Lars C. Heitman, systemansvarlig i ABC Startsiden i en uttalelse.

Utprøvd modell

Anders M. Pedersen i Imento forteller at selskapet har god erfaring med å levere innkjøpstjenester.

- Det siste året har vi prøvd ut en slik modell, hvor vi virker som et bindeledd mellom Dell og kunder. Dette har vært svært vellykket, og en satsning vi ser vil være aktuell for flere av våre kunder, sier han til IT-Bransjen.

Infrastruktur