Kraftig minnekjøler

Kraftig minnekjøler

Har du seriøse overklokkingsplaner kan disse kanskje være noe for deg.

Seriøse overklokkere nøyer seg ikke med å bare kjøpe raskt og dyrt minne. Ettersom minnemodulene skal klokkes omtrent til de blør kreves det kraftig kjøling også.

Thermalright lanserer en ny serie seriøse minnekjølere med to varmerør og kraftige kjøleribber. Kjølerne kommer i to utgaver, med lavt eller høyt plasserte kjøleribber. Det skal gjøre det enklere å bruke flere minnebrikker med kjølere ved siden av hverandre.

Mange minneprodusenter leverer moduler med ferdig montert kjøling. Thermalrights løsning er beregnet på de som synes denne blir i knappeste laget, eller for de som har kjøpt minne uten montert kjøling. Man vil mer effektivt transportere varmen bort i fra området rundt minnemodulene, og få minnekjølerne inn i luftstrøm fra andre vifter i systemet.

HR-07 Duo er basert på selskapets tidligere kjøler, HR-07, men leveres i sett med to og to kjølere, en lav og en høy. Det gjør at minnemoduler med kjølerne kan plasseres tett i tett uten problemer.

Thermalright har så langt ikke offentliggjort pris for HR-07 Duo-settet, men vi tør gjette at prisen er omtrent det doble sammenlignet med en enkelt HR-07-kjøler, i underkant av 400 kroner må du i så fall ut med.

Les mer hos Thermaright.

LES OGSÅ: Vannkjølt hovedkort

Infrastruktur