Lenovo med ultratynn bærbar

Lenovo med ultratynn bærbar

IdeaPad U350 er en billig bærbar med full pc-funksjonalitet.

I et forsøk på å ta opp kampen med de stadig mer populære minibærbare, har Lenovo introdusert IdeaPad U350.

IdeaPad U350 er den første i Lenovos nye serie med billige ultraportable bærbare datamaskiner, som kjører med Intels CULV-prosessorer spesielt utviklet for små og billige bærbare. De bærbare maskinene vil være like lette som minibærbare, men vil ha større skjerm og mer funksjonalitet.

Minibærbare er spesielt laget for å utføre enkle oppgaver som å surfe på nettet. Skjermene er små, opptil 12 tommer. IdeaPad U350 har større skjerm og en kraftigere grafkkprosessor som gjør at den kan kjøre både hd-video og spill - noe en typisk minibærbar ikke kan.

U350 veier rundt 1,5 kilo og har en 13.3-tommers skjerm. Den har et fire cellers batteri med en levetid på rundt fire timer, en Intel Pentium SU2700 prosessor på 1,3 gigahertz som er CULV (Consumer Ultra-Low Voltage)-basert, det vil si at den benytter seg av mindre strøm. Maskinen leveres med 2 gigabyte minne og har støtte for harddisker opptil 500 gigabyte.

Den lille maskinen leveres med Windows Vista. U350 blir tilgjengelig i slutten av juni, og vil koste fra 649 dollar, cirka 4200 norske kroner.

Les om:

Infrastruktur