Leverer UPS med god administrasjon

Leverer UPS med god administrasjon

Den nye Eaton 5130 UPS beskytter it-utstyr mot strømstans og ustabil strømtilførsel.

Eaton 5130 UPS er en del av selskapets Powerware-serie og er basert på Line Interactive teknologi. Den nye modellen kommer i størrelsesorden 1250-3000VA, og skal være i stand til å levere konstant og kontinuerlig effekt uavhengig av tilstanden på strømtilførselen.

Eaton 5130 er designet som en kombinert rack-/bordmodell, og det er mulig å bytte batterier uten å fjerne UPSen fra racket og uten å måtte koble fra den tilkoblede last. Det kan også leveres eksterne batterimoduler for opp til flere timers backuptid. Ifølge produsenten er dette spesielt viktig innen telekommunikasjon, Voice over IP (VoIP) og i helsesektoren.

Via web/SNMP-kort kan man integrere UPSen med ulike systemer for nettverksadministrasjon. Den har ellers innebygd webserver slik at man kan overvåke og kontrollere via vanlige weblesere.

LanSafe-programvaren håndterer strømstyringen og muliggjør kontrollert nedkjøring av kontroll- og operativsystem ved hjelp av et grafisk grensesnitt. Ellers finner vi to innebygde USB- og RS-232-porter, samt inngang for kommunikasjonskort som støtter web, SNMP, Modbus, relé eller seriell kommunikasjon.

Separate utganger muliggjør sekvensiell opp- og nedkjøring av last. Man kan også operere med prioritert driftstans av mindre viktige systemer ved strømstans. Mer informasjon finnes på www.eaton.com/powerware .

Infrastruktur