MacBook Air-klon på steroider

MacBook Air-klon på steroider

Nye UX21 fra Asus er supertynn - og mistenkelig lik Macbook Air...

Denne nye bærbare er kun 17 mm på det tykkeste og skrår ned til 3 mm på det tynneste. Produktet kommer i et aluminiumschassis og med et metalltastatur. Her finner man også en styreplate i glass. Vekten er i overkant av en kilo.

Den tynne kroppen til tross her får man mulighet til å velge både Intel Core i5- og Core i7-prosessorer, noe som gjør dette til en kraftig maskin. Asus hevder at det skal mulig å gå fra dvalemodus til klar for bruk i løpet av to sekunder. Dette blir gjort mulig med SSD-teknologi og proprietær programvare fra Asus.

Pc-en kommer med en 11,6-tommers skjerm som har en oppløsning på 1366x768 punkter, dette er tilsvarende en Macbook Air - en maskin som UX21 er svært lik designmessig. Pc-en kommer med to usb-porter, én USB 2.0 og én USB 3.0. Det finnes også en mini-HDMI utgang for ekstern tilkobling.

Asus UX21 kommer med et innebygget batteri som ikke kan byttes av brukeren, det finnes foreløpig ingen informasjon om batterilevetiden på produktet.

Ifølge representanter for selskapet vil produktet bli lansert i september på det amerikanske markedet, lanseringstidspunkt i Norge er ikke kjent. Det er heller ikke prisen.

Les om:

Infrastruktur