Minibærbar Mac med berøringsskjerm?

Minibærbar Mac med berøringsskjerm?

Apple kommer trolig med nytt touch-produkt til høsten.

Den kinesiskspråklige avisen Commercial Times skriver at det taiwanske selskapet Wintek har mottatt ordre på berøringsskjermer fra Apple til deres nye netbook.

Ifølge avisen, som siteres av Digitimes, vil utsending av berøringsskjermene mest sannsynlig skje i løpet av tredje kvartal i år.

Det skal være Wintek selv som har avslørt at de jobber med Apple. Nøyaktig hva skjermen skal brukes til vet selskapet imidlertid ikke. Commercial Times skriver at produsent av det nye Apple-produktet vil være Quanta Computer, som tidligere har produsert både iPhone, Macbook og iMac.

LES OGSÅ:

Asus stjeler Mac-design

Netbook eller tavle-pc?

Netbook er små mini-bærbare med skjermer på åtte til ti tommer. Dette er et marked Apple tidligere ikke har ønsket å gå inn i - fordi de ikke har tro på markedet.

Macinsider tror at berøringsskjermene ikke nødvendigvis er myntet på en tradisjonell bærbar, men i stedet en tavle-pc med lignende proporsjoner.

LES OGSÅ:

Ny iPhone i juni?

Ryktene om en ny tavle-pc fra Apple har svirret et stund. Og i desember siterte nettstedet Techcrunch tre uavhengige kilder på at Apple planlegger å lansere en "større iPod touch med syv eller ni tommers skjerm" i løpet av høsten 2009.

Infrastruktur