Minnemodulen som skriker fart

Minnemodulen som skriker fart

Geil har lansert en serie minnemoduler i ekte Fast and the Furious-stil, med karbonfiber og børstet aluminium.

Den nye Estoeria-serien fra Geil består egentlig av relativt normale DDR2-moduler, men for å gjøre dem hakket tøffere har selskapet kledd dem i karbonfiber. Kanskje noe for den som vurderer å bygge inn en pc i den styla bilen sin?

LES OGSÅ: Buffalo først med DDR3-minne

Karbonfiber er flittig brukt til racingbiler, og til gatebiler som ønsker å se ut som noe mer enn de faktisk er. Nå blir det altså mulig å pynte opp datamaskinens indre med karbonfiber også. Skjult bak karbonfiberdekslet sitter det vanlig kjøleribber, noe som kan være en fordel om en ønsker å holde minnet på en grei temperatur.

Esoteria kommer i sett med to og to moduler. Du kan velge mellom to forskjellige hastigheter, 800 og 1 066 MHz. Minnet kjører på cl4 og er laget for å takle spenning opp til 2,5 volt ved overklokking. Ved normal bruk krever modulene 2,1 volt. Muligheten for å justere spenningen gjør ifølge produsenten at minnet er godt egnet til overklokking.

Minnemodulene leveres med livstidsgaranti. Et sett med to 1GB-moduler koster 155 amerikanske dollar, noe som fort betyr 1 500 kroner, om brikkene noen gang kommer til Norge.

Sjekk brikkene på Geils nettsider.

LES OGSÅ: Minneprisene fortsetter å falle

Infrastruktur